Despre noi

Daiana-Comerț reprezintă o companie de Retail fondată la 15 august anul 2012. Activitatea de bază o constituie desfășurarea comerțului en-detail a mărfurilor non food prin intermediul market-urilor nespecializate.

La momentul actual compania deține 6 market-uri, amplasate în 3 raioane ale țării, astfel deservind un bazin larg de clienți.

Gama de produse comercializate este foarte diversificată și include peste 15 000 produse, care acoperă practic toate necesitățile în produse de menaj din orice gospodărie.

Un accent aparte se pune pe grupa de mărfuri jucării pentru copii, care sunt prezente într-un sortiment mare și diversificat astfel încât să satisfacă orice doleanță și preferință.

Gama de produse din grupa de mărfuri haine, încălțăminte și articole de tricotaj nu vă vor lăsa indiferenți.

În market-urile noastre ve-ți beneficia permanent de oferte de preț atrăgătoare iar promoțiile în derulare vă vor uimi plăcut.

Principiile de bază de care ne conducem în activitatea noastră sunt:

  • întărirea și menținerea încrederii clienților noștri, prin dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a politicilor de preț și deservire aplicate;

  • dezvoltarea permanentă a capacității de a pune la dispoziția clienților noștri de marfa cu cel mai înalt indice de raport preț/calitate;

  • instruirea angajaților în direcția prestării serviciilor de deservire calitative astfel ca timpul petrecut în market-urile noastre de către clienții noștri să fie cât mai eficient și plăcut pentru ei;

  • motivarea, stima și grija față de angajați noștri pentru a obține dedicație maximă la locul de muncă;

  • corectitudine, onestitate și respect reciproc în relațiile cu partenerii noștri de afaceri și instituțiile statului;

Clicky